sâmbătă, 26 martie 2011

Evenimentul de lansare H&M in Romania si colectia completa de pantofi - PHOTO HEAVY


Joi a avut loc mult-asteptata lansare oficiala cu presa si invitati speciali a magazinului „mama” H&M, aflat in  Unirea Shopping Center. Evenimentul a fost gandit ca un maraton de cumparaturi care sa ofere presei posibilitatea de a admira, testa si, in final, cumpara, in premiera, produsele brandului suedez pe care publicul roman il asteapta cu nerabdare de cativa ani. 
Daca nu va numarati printre sutele de romani care s-au inghesuit la deschiderile celor doua magazine H&M, ieri in Afi Palace Cotroceni sau astazi in acelasi Unirea Shopping Center, v-am pregatit un articol despre colectia completa de pantofi pe care o gasiti in magazine, pe langa detalii de la lansarea oficiala. 

La lansarea oficiala din Romania, H&M si-a adus oameni din toata Europa: fie ca erau oameni cheie din echipa de conducere sau asistenti de vanzari, cu totii venisera pentru a sustine echipa din Romania, pentru a-i ajuta si pentru a-i invata filozofia H&M. De admirat, nu-i asa?

 

Pe langa redactori si editori din online, bloggeri, presa scrisa sau televiziune, lista vedetelor prezente la eveniment ar putea ocupa pagini intregi. Faptul ca evenimentul nu a impus un dress code a impartit invitatii in doua: cei care au venit degajati, fara pretentii (bloggerii, in mare parte, dar si multe vedete), cei care au venit camuflati (Elena Gheorghe incaltata cu UGGuri si ascunsa sub o palarie de paie) sau cei care au purtat tinute mai pretentioase (Venera Arapu, Iulia Vantur si cei de calibru mare). Pozele de mai jos sunt facute de Simona Prisacariu.





Cum era previzibil, au fost invitati care au purtat tinute all-H&M (cateva rochii din ultima colectie-colaborare a H&M cu Lanvin), dar si cei care purtau tinute de la concurenta. Pentru ca e deja un defect profesional, nu m-am putut abtine sa nu observ ca o foarte mare parte din invitate purtau incaltaminte ZARA (printre care si eu, recunosc). Bineinteles, vedetele purtau pantofi de designer, dintre care cei mai populari sunt cei Louboutin, cum era de asteptat.



Evenimentul in sine a fost un fel de haos frumos organizat, daca vreti: maratonul oamenilor care vroiau sa prinda marimi sau modele anume (dar macar aveau liste de acasa, facute cu ajutorul saitului oficial), cozi la cabina de proba si cozi la casa. 

Singurul loc unde era mai linisit a fost raionul de copii unde am intalnit destul de multe personaje (vedete, redactori, bloggeri etc.) care imi impartaseau parerea si nevoia de liniste.

Daca vreti sa va amuzati, aflati ca eu mi-am uitat banii acasa si, deci, nu am cumparat absolut nimic. Pentru ca avusesem o zi aglomerata, in graba celor 5 minute de schimbat si plecat din nou, portofelul cu banii de cheltuit la lansarea H&M a ramas pe masa. Am luat intamplarea ca pe un semn, asa ca nu mi-am cumparat nimic. Avantajele? Am putut studia mai bine produsele, evenimentul, oamenii, atmosfera samd pentru ca voi sa aveti o imagine cat mai clara. Apropo de atmosfera, muzica a fost asigurata de Tom Wilson, omul care s-a distrat cel mai tare pe toata durata evenimentului.




Ca sa stiti de la inceput: cel mai ieftin obiect de incaltaminte costa 29.90 lei, iar cel mai scump costa 199 lei. Calitatea e cea standard, specifica H&M: materiale bune, modele variate in tendintele internationale, toate la preturi mici. Cu toate astea, nu pot sa spun ca am gasit ceva uimitor, neasteptat sau in afara tiparelor. Nu stiu de ce, dar parca asteptam un pic mai multa creativitate si un pic mai multa culoare. Sper ca asta sa fie doar un inceput mai timid si ca o sa gasim, in curand, in magazine si modele mai colorate si mai indraznete.

Mai jos veti gasi lista completa a ceea ce puteti gasi in magazine.

TENISI:






BALERINI, BROGUES si TOCURI JOASE:








SANDALE:













cele mai scumpe incaltari, 199 lei

GHETE si BOTINE:







BARBATI:






 COPII:



Si pentru ca eram foarte curioasa si trebuia sa testez, am probat acei pantofi despre care pot sa spun acum ca sunt preferatii mei si ca imi bantuie visele. In primul rand, ghetele-bocanc: foarte usoare si comode, evident. Daca ii mai gasesc in marimea 36, o sa ii port la vara cu blugi scurti si topuri lalai. 


Sandalele crem cu multe curele, talpa din lemn si multe catarame, care fac parte din colectia Sweedish Hasbeens for H&M, erau pe lista mea de cumparaturi. Cu toate astea, am renuntat la ele pentru ca, asa cum puteti si voi mai jos, cataramele pe glezna dau acel efect nefericit de scurtare a picioarele. Prin urmare, daca sunteti mici de inaltime, asa ca mine, nu va recomand sa le cumparati si purtati.


Botinele cu talpa wedge sunt iarasi pe lista mea. Mi-au parut un pic incomode pentru ca sunt foarte inalte si platforma pe care sta talpa piciorului (partea din fata) e mult mai mica in comparatie cu calcaiul, de exemplu. Prin urmare, piciorul nu sta foarte comod, urcarea e foarte abrupta. Cu toate astea, toata ziua purtasem tocuri. Prin urmare, e posibil ca picioarele mele sa fi fost deja foarte „agresate” si sa nu fi fost in stare sa discearna. O sa le mai probez de vreo doua ori si apoi le voi da un verdict.



Asta-i tot. Sper ca articolul asta sa va fie ghid si sa mergeti la sigur, cu o lista restransa de obiecte de cumparat, pentru ca asa e frumos si civilizat. O sa va impartasesc curand si parerea mea despre intreaga isterie de la cele doua deschideri.

Ce parere aveti? Care sunt modelele voaste preferate? Ce aveti de gand sa va cumparati?

P.S. For all my foreign friends, I really apologise for the Romanian post. I meant this post as a guide for Romanian readers, so that they can know what to buy from the store in order to avoid loss of time and energy. You can still enjoy the photos or use the translator on the top right!

5 comentarii:

  1. multumesc mult pentru relatare,super utila!esti foarte frumoasa,outfit -ul e very,very stylish!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa-ti multumesc pt articolul tau, daca nu era, nu m-as fi ales cu botinele wedge de care sunt f incantata :*. Ti-am mentionat si blogul aici http://sihayaslovelyworld.blogspot.com/2011/04/latest-goodies-h-included-p.html

    RăspundețiȘtergere
  3. @modniza: multumesc, ma bucur ca ti-a fost util, asta am si intentionat :)

    @sihaya: mersi mult, foarte frumos din partea ta :) si din nou, ma bucur tare mult ca te-am putut ajuta

    take care! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Très beaux : modèles, photos, blog!

    RăspundețiȘtergere
  5. O lansare mult asteptata, romanii sunt cunoscuti pentru atasamentul de care dau dovada pentru acest brand, indeosebi atunci cand isi faceau cumparaturile in strainatate.

    RăspundețiȘtergere