sâmbătă, 26 martie 2011

Cizmele HUNTER in AFI Place Cotroceni


Hunter, renumitul brand britanic de cizme din cauciuc natural despre care ati citit aici, poate fi cumparat acum in Romania si offline. Incepand cu data de 23 martie, magazinul Peoples Fashion Gallery din Afi Palace Cotroceni vinde o parte din faimoasele cizme de cauciuc.

Cizmele Hunter pot fi purtate in orice anotimp. Fiind facute din cauciuc natural, picioarele tale vor putea respira chiar si vara, fara sa se irite. Cizmele de cauciuc Hunter pot fi purtate cu usurinta si iarna sau la temperaturi mai mici datorita sosetelor calduroase pe care ti le poti cumpara separat in diverse modele, asortandu-le cu elemente din tinuta ta. Cu toate astea, e cel mai indicat sa porti aceste cizme atunci cand ploua. Te vor proteja de baltoace, umezeala sau noroi, pastrand o nota de optimism in acelasi timp datorita culorilor sau modelelor disponibile.

Voi reveni cu detalii legate de preturi si modelele pe care le puteti gasi acum si in magazinul Peoples Fashion Gallery.

Va plac cizmele Hunter? Acum ca se gasesc si offline, aveti de gand sa va cumparati?

foto: www.comunicatemedia.ro

4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte curios cat costa cizmele Hunter in Romania. Aveti idee?

    http://fashionspam.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe wellies.ro preturile pleaca de la 350 lei si urca, in functie de model. In magazine e cam la fel, cu mici variatii.

    Sper ca ti-am fost de folos :)

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt niste preturi foarte ok in comparatie cu alte cizme,fara calitate la un pret foarte mare

    RăspundețiȘtergere