marți, 6 noiembrie 2012

Sneak Peak: Victoria's Secret pregăteşte un nou show

Victoria's Secret se pricepe la lenjerie, costume de baie şi alte mici „nimicuri” de genul ăsta care înnebunesc femeile. Şi se mai pricepe la ceva: fashion show-uri cu supermodele de pe altă planetă. În fiecare an, show-urile brand-ului american sunt bibilite de o întreagă armată de stilişti, costumieri, bijutieri, designeri, make-up şi hair stylist-i şi alţi artişti de tot felul. Şi în fiecare an noi, publicul, aşteptăm cu nerăbdare rezultatul, cu fiecare ediţie tot mai glamouros. Fie pentru modelele „extraterestre”, fie pentru lenjeria preţioasă pe care nu ne-o vom permite niciodată, fie pentru artiştii invitaţi să facă atmosferă, fie pentru toate astea la un loc.

Următorul show Victoria's Secret, care va sărbători colaborarea de zece ani cu Swarovski, va avea loc mâine în New York. Până acum ştim că vor fi incluse în show 65 de costume, 28 de „aripi de înger”, pantofi semnaţi de Nicholas Kirkwood, multe cristale, plus performance-uri ale Rihannei, Justin Bieber şi Bruno Mars.

Cam asta pregătesc băieţii:









sursă foto: wwd.com

3 comentarii:

  1. Victoria's Secret este probabil numarul unu in lenjerie cel putin dupa parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt probabil cele mai frumoase spectacole de moda pe care un producator le poate pune in scena. Sunt cu totul deosebite, cu mult peste tot ce reusesc ceilalti.

    RăspundețiȘtergere