marți, 22 ianuarie 2013

Ce au în comun moda eco-friendly şi Vanessa Paradis

Se dau două elemente uber-populare: modă eco-friendly, adică piese care nu doar arată bine, dar sunt şi grijulii cu Planeta, şi Vanessa Paradis, franţuzoaica cu cea mai frumoasă strungăreaţă. Ce au în comun? Noua colecţie Conscious de la H&M. Actriţo-cântăreaţa este noua imagine a colecţiei Conscious 2013, colecţie ce va fi disponibilă în magazinele din întreaga lume (inclus de la noi), la sfârşitul lunii martie.


H&M Conscious include piese pentru femei şi bărbaţi, atât piese vestimentare, cât şi accesorii, realizate din materiale eco-friendly: bumbac organic, poliester reciclat sau Tencel (un material biodegradabil realizat din celuloză).

Dacă anul trecut ne-au invitat să fim delicate, „scăldându-ne” în dantelării, pasteluri şi ceva nuanţe neon, designerii H&M ne propun anul ăsta prin noua colecţie să ne relaxăm. Asta înseamna multe imprimeuri florale (multe dintre ele inspirate direct de junglă), piese super-lejere (atât la nivel de croială, cât şi în ceea ce priveşte fluiditatea materialelor) care continuă tendinţa „pijamale de ieşit p-afară” şi un design casual-urban care lasă loc experimentelor stilistice.

Colaborarea Paradis (ce nume potrivit pentru tematica noii colecţii ^_^) - H&M beneficiază şi de un clip cu o atmosferă de vis, ce-mi aminteşte de universul Sigur Ros.





Am reuşit să văd zilele trecute câteva piese din noua colecţie în showroom-ul H&M. Cel mai mult mi-a plăcut un maiou cu imprimeu military în culori nuanţe prăfuite de roşu-roz-gri cu ţinte din plastic aplicate pe umeri. O să revin cu mai multe detalii şi dovezi (adica imagini) cât te curând. Până atunci, replay pe clip. ^_^

18 comentarii:

  1. Sa speram ca vom fi cu totii chiar mai eco-frinedly :) Frumoasa creatura, si vesti bune, deci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept sa vad pozele, H&M e a guilty pleasure of mine :))

    Te invit sa arunci o privire in dulapiorul meu: Shop My Closet

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa colectie https://diigo.com/017r4g

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar sunt dezamăgită că nu am văzut acest spot cu Vanessa Paradis :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Finuta fata asta, o adevarata reprezentanta a stilului francez. Cred ca pe ea vine bine orice

    RăspundețiȘtergere
  6. Vanessa si H&M sunt unii dintre preferatii mei asa ca orice pun ei la cale impreuna sau separat, pentru mine e super. Abia astep sa vad noua colectie in magazine, sunt convinsa ca se va vinde ca painea calda.

    RăspundețiȘtergere
  7. Decorul e sublim, muzica de asemenea, Vanessa Paradis parca insa nu se incadreaza atat de bine in atmosfera. Are ea cea mai frumoasa strungareata dar trecerea anilor parca se vede si pe fata ei, si nu numai pe fata ei. Poate suedezii de la H&M ar trebui sa se orienteze catre fete mai tinere, mai pline de viata, capabile sa porneasca un trend, o tendinta. Rolul Vanessei nu vad sa fie de asemenea factura, mai degraba ar putea juca un rol care sa confirme valoarea unei colectii, nu tendinte. Parerea mea. Cu drag, Zenaida.

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata foarte bine colectia H&M prezentata de Vanessa Paradis. Doua frumuseti, atat colectia cat si Vanessa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Avem reduceri pe site la toate categoriile,atat pentru barbati cat si femei.
    Te asteptam pe la noi.

    http://goo.gl/A6VRWD

    RăspundețiȘtergere
  10. Va astpet pe http://e-fashionstore.ro/

    RăspundețiȘtergere
  11. Indrazneste! Investeste in Tine!
    http://cursuritesa.ro/

    RăspundețiȘtergere
  12. I enjoyed your post very much, keep sharing dear! Nice selection of pictures!
    For more inspiration you should definitely go MissGrey.ro and take a good look:
    https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-de-catifea-la-reducere-versatilitate-si-eleganta/

    RăspundețiȘtergere
  13. She is gorgeous!Love her outfit so much! She is so stylish!
    MissGrey.ro
    https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/afla-ce-modele-de-rochii-ti-se-potrivesc-in-functie-de-zodie-capricorn-varsator-pesti/

    RăspundețiȘtergere
  14. Super recomandarile, multumim mult. :) Vanessa si H&M are the best

    RăspundețiȘtergere
  15. Pe site-ul nostru, puteti fii in trend cu ultimele oferte la o gama larga de produse fashion. \r\nReduceri de pana la 50%, doar pe site-ul nostru, https://expertdiscount.ro/

    RăspundețiȘtergere